Projecten

De volgende projecten is SVO momenteel aan het uitvoeren met ADR. Donaties zijn van harte welkom en zullen de impact van onze activiteiten vergroten!

  • Documentaire: Mer de Soif - Documentaire maker Seidou Samba Touré maakte een prachtige film over de impact van klimaatverandering op de Sahel regio van Burkina Faso. De film is geschoten in de regio Oudalan, waar wij actief zijn en laat bewoners van die regio aan het woord. Speciaal voor het Don’t Waste My World Project is er een korte versie van de film gemaakt om op …
  • Gorom-Gorom PlasticFree! - De wereld raakt steeds meer vervuild. Iedereen die reist in ontwikkelingslanden ziet dat het plastic afval overal op straat ligt. Vuil wat uiteindelijk in de oceanen terecht komt of in de bodem. .
  • Don’t Waste My World! - Dankzij een grote subside kunnen we een bewustwordingscampagne op VMBO scholen in Nederland houden over Duurzame ontwikkelingsdoelen, het afvalprobleem en klimaatverandering.
  • Tuinen voor vrouwen - In het najaar van 2018 zijn er op vijf locaties 165 tuinen bijgekomen. Er zijn nu in totaal op 9 locaties ruim 400 tuinen in gebruik genomen dor de vrouwen.
  • Watervoorzieningen - Water en voedselzekerheid vormen de basis voor het menselijk bestaan. Aan deze basisbehoeften is helaas een groot gebrek in de regio.


Voltooide projecten vindt u in het Projecten Archief